ALS FOTOGRAFEREN EN PASSIE SAMEN KOMEN….

….DAN WORDT HET PASSIEFOTO

Sinds 2008 werk ik als fotograaf naast mijn andere bedrijf als adviseur op het gebied van HRM en loopbanen. Ik fotografeer graag omdat ik er veel plezier aan beleef. De waardering die je ontvangt voor de foto’s doet je telkens weer goed.

Mijn stijl is gericht op het ‘vangen’ van het juiste moment of de uitstraling die iemand het beste kan uitbeelden. Ook zoek ik in de foto’s perfecte scherpte in het onderwerp of gezicht.

Niet alleen het maken van de foto, maar ook de nabewerking vraagt aandacht. Ik ben net als de klanten altijd erg nieuwsgierig wat het geworden is en besteed graag tijd aan de nabewerking om de foto’s nog mooier te maken.

Door de jaren heen heb ik ruime ervaring opgebouwd met uiteenlopende opdrachten. Mijn fototas is inmiddels goed gevuld met professionele apparatuur voor de beste resultaten. Ik hanteer bescheiden prijzen en je krijgt gewoon alle fotobestanden.

Voor alle vormen van fotografie ben je bij Passiefoto aan het goede adres. Bijvoorbeeld voor portretfoto’s, familiefoto’s, schoolfoto’s of evenementen.

De laatste jaren heb ik mijzelf aangeleerd hoe je drukwerk of mooie websites kunt maken. Inmiddels heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd. Door gedeeltelijk te werken met ingekochte sjablonen of thema’s kan ik voor vriendelijke prijzen mooie dingen maken.

“I hired Perry as a photographer for my wedding early June, 2009. It all started with sound preparation, Perry really took time with us to work on the day’s roadmap, where he noted even the littlest details and came up with some briliant creative ideas that we later saw back in the photo’s. At the day itself Perry was everywhere, yet invsible, taking hundreds of pictures to capture the unique moments of the day. And respecting our specific wishes. The result is magnificent, great quality pictures that breathe the atmosphere of the day. Many of them are truly artisic. Perry works with top quality hardware and has very fair pricing. Perry was really involved and very passionate through the entire process.All in all we are very pleased that we hired Passiefoto to capure the unique moments of our wedding day.”

Dennis Evers

“Perry heeft onze huwelijksdag vastgelegd met een prachtige resultaat. Het voorgesprek verliep al zeer prettig. Op de dag zelf zorgde hij ervoor dat we ons helemaal op ons gemak voelden. De volgende dag konden we online al veel mooie foto’s bekijken, waardoor we lekker konden nagenieten met de naaste familie. Het album, wat hij ook erg snel klaar had, is super mooi geworden. Niet alleen het album en de foto’s op zich, maar ook de creatieve opmaak en bewerkingen hebben het tot iets prachtigs gemaakt. Ik kan Passiefoto van harte aanbevelen!”

Cindy Arts - Cornelissen

“Perry heeft vorig jaar op onze bruiloft geweldig mooie foto’s gemaakt. Ook hebben wij afgelopen week een fotoshoot gehad met onze naaste familieleden. Wederom een prachtig resultaat. Noemenswaardig is overigens ook zijn supersnelle service. Kortom: een topfotograaf met bovendien een zeer warme persoonlijkheid! Perry, bedankt voor het vastleggen van deze mooie momenten uit ons leven!”

Wilma Engels

“Een reactie van een ouder aan de directie van ’t Ravelijn. Ik wilde je nog even bedanken voor het feit dat er toch nog een schoolfotograaf kon komen. Ik ben er erg blij mee. De foto’s zijn echt super mooi. Ik heb ze allemaal stuk voor stuk van elk kind bekeken en ieder kind staat er op zijn manier echt mooi op. Super! Ook van andere ouders heb ik enthousiaste reacties gekregen. Ik hoop dat er vanaf nu gewoon weer ieder jaar een fotograaf komt. En wat mij betreft blijft Perry de fotograaf voor t Ravelijn. Want hij deed het erg leuk en met een prachtig resultaat.”

Helma van Hoof, Directeur Basisshool 't Ravelijn

“Zoals we van Perry gewend zijn heeft hij afgelopen schooljaar weer prachtige foto’s van de kinderen gemaakt op de diverse (sportieve) activiteiten. Ook zijn de ouders weer blij met de mooie schoolfoto’s. Dankjewel Perry voor je creatieve inbreng, jouw professionalisme en vooral je leuke wijze om de kinderen toch altijd maar weer mooi op de foto te krijgen! Succes met alles en tot volgend jaar!”

Tamara Swartjes - van Dongen, Ouderraad Basisschool Onze Bouwsteen